Sminkmentes hét kihívás a Paul Penders szervezésében
2015. november 05. írta: KK Kriszta

Sminkmentes hét kihívás a Paul Penders szervezésében

Az emberi arc csodálatos! Nyitott könyv a gondos szemlélő számára, amelynek sorait nem csak a több tucatnyi arckifejezés hordozza, hanem a tekintet, a bőr állapota, színe, egyéb jegyei is a hozzáértő számára számtalan információval szolgálnak.

A természetes ember idejében ezek az információk könnyedén hozzáférhetőek voltak, manapság annyit szoktunk megjegyezni, hogy milyen sápadt valaki, vagy hogy ki van pirulva.


Az arc különféle területeinek jelzései (kifényesedés, pattanások, szürkeség vagy éppen túlzott pirosság) közvetlen kifejezői a belső szerveink állapotának, így a szépségápolás során is támpontokat nyújthatnak, de akár az orvos is tájékozódhatna belőlük.

7764308_l.jpg


Személy szerint nagyon sajnálom, hogy a mai divat legfőbb irányvonala, hogy takarjunk el magunkon mindent ami természetes. Gyakorlatilag ápolatlannak nyilvánítjuk azt aki nem festi az arcát, szemöldökét, szempilláját és a haját, és a példaképül állított sztárokon már a test felé tovább vizsgálódva sem találunk „eredeti alkatrészeket”.
A Paul Penders megtöri ennek a divatnak a hullámait Facebookon meghirdetett sminkmentes hetével. Persze nem úttörők – a legközismertebb dzsungelharcos D. Tóth Kriszta, aki no smink, no retus, no filter küldetésének 270-edik napját tapossa – de ezen a téren soha nem lehetünk túl sokan, viszont lehetünk elegen, ahhoz, hogy a szemléletmód megváltozzon.


A Paul Penders vonzerőként nyereményt is ajánl, a nyerés feltétele a résztvevők saját magukról készített sminkmentes fotója, amelyeket nap mint nap feltölthetnek az aktuális bejegyzéshez. A kifestés nélküli, szépen megtisztított arcbőr, a természetes szépség és üdeség köszön vissza a sminkmentes hét háziasszonyának napok óta felkerülő fotóin, és persze a kommentekbe felkerülő résztvevői arcképeken is.


Hajrá hölgyek, lányok, asszonyok! Mindenkit várnak szeretettel, aki szeretne egy hetet sminkmentesen élő, lélegző és virágzó arcbőrrel tölteni, majd nyerni egy Paul Penders ICT Intenzív Arctisztító Terápiát!

A bejegyzés trackback címe:

https://noivonalak.blog.hu/api/trackback/id/tr488052394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása