Hogyan ne légy menyasszörny?
2015. február 05. írta: KK Viki

Hogyan ne légy menyasszörny?

Kezdjük az elején

 Ugye, milyen nehéz „meló” megtalálni az ideális Férfit akivel egy életet le tudunk élni? Évekig keresgélünk, újra és újra csókolgatjuk a békákat, mire végre megérkezik a nagy Ő! Megérezzük a teljességet, nyugalom van: végre boldogok vagyunk.

wedding.jpg

 (Persze közben vannak a „mázlisták” akik az egyetem vagy fősuli alatt megtalálják, és diploma után jöhet az ásó – kapa – nagy harang, na és persze remélhetőleg az élet végéig fennálló boldogság...)

 Akár így, akár úgy, az utak az univerzum egy közös pontjához vezetnek: megkérik a kis kezed!

 ...és itt kezdetét veszi az őrület. Fejtörés, döntéshozás, fejvesztett szervezés, rohangálás. Kis esküvő vagy nagy lakodalom? Torta, ültető kártya, szalvéta, meghívó, nyakkendő, ing, öltöny, ruha, csokor, gyertya, ki- és bevonuló zene, stb., stb., stb. ...a sornak nincs vége. Kész agyrém!

 Hacsak nem találsz olyan forrásokat, ahol egyszerre áll a rendelkezésedre sok információ, és nem kezdesz el olyan helyekre járni, ahol személyesen nézheted és foghatod meg a kiválasztandó és eldöntendő dolgokat. Ez a szervezést és a döntéshozatalt is nagyban megkönnyíti.

 Hát nem pont ezért szervezik évről-évre az Esküvő Kiállításokat??

 Látvány és információdömping, azaz az Esküvő Kiállítás

 Idén már sokadik alkalommal volt szerencsém részt venni a legnagyobb Esküvő Kiállításon Budapesten. Több, mint 400 kiállító vett részt idén. Gyorsan összefoglalom nektek mit láttam.

 Ruha

 Végre igazi csodákat láthattunk! Jelentem, vége a habos babos ruhaköltemények korának! Igazán elegáns és letisztult darabokkal találkoztam. Nem kell 10 méteres uszály a hercegnő-érzéshez és ezt végre a tervezők, forgalmazók is belátták. Persze megmaradt a Hamupipőke-érzést adó tünemények vonala is, de már annak darabjai is sokkal letisztultabbak.

És a színek! Valami káprázatos... Tudtátok, hogy a púder rózsaszín mennyire elegáns és romantikus tud lenni a nagy napon?

 A férfi öltönyök standján nem volt akkora tülekedés… Nem is értem. :D Azonban női szemmel nézve igényes és egyedi darabokat kínáltak.

  Cipő

 Woooow! Csak ennyit mondhatok. Érdemes keresgélni, mert nemcsak szépek, de kényelmesek is. Egy tipp: a lábbeli szintén lehet színes :)

Zene, vőfély, esküvőszervező

Széles a kínálat. És ahogy én láttam és tapasztaltam, szimpátia kérdése az egész. Volt stand ahova tömegével álltak sorba és volt ahova nem… Jellemzően ha valaki valami extrát vagy modernebbet tud nyújtani, az bizony kapós.

Helyszín, dekoráció

 Nos, ebben manapság tényleg nincs határ! Esküdhetünk szokásos módon, éttermi helyszínen, szállodában, rendezvény teremben... és számos érdekes helyen! A legjobban a kis létszámú esküvőkre szakosodott borospince tetszett. Annyira családias és kedves egy ilyen hely!

 Dekorok közül ami legjobban megfogott, az egy mesebeli helyszín, egy mohával bélelt stand volt. Fotózni nem engedtek, de ott állva olyan érzésed lett mintha elvarázsolt helyre csöppentél volna: moha, virágok, fa asztalok… Jajj! <3

Továbbra is tartja magát a vintage és romantikus stílus. Virág- virág hátán. Pazar látvány és elegáns.

  Torta, sütik

 Széles a választék. Végre van már egészséges verzió is. Cukor- és lisztmentes csodák.

A torták dekorálásánál nekem leginkább az tetszett, hogy érvényesül a kevesebb több szabálya. Színekben a pasztell árnyalatok domináltak. (Mindig utáltam a piros, fényes cukor rózsákat!)

Kiállítva többnyire kisebb torták voltak, de az emeletek, kombinációk száma itt is szinte határtalan.

 Összességében azt kell mondanom, hasznos dolog egy ilyen kiállítás. Itt a bőrödön érezheted mennyire összetett egy esküvő, megláthatod hol és mivel érdemes kezdeni a szervezést, kivel érdemes dolgozni. És persze a költségek kiszámításához is jó alapot kapsz.

Ha esetleg lemaradtál volna a neten meg tudod nézni a kiállítók névsorát. Érdemes végignézni őket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noivonalak.blog.hu/api/trackback/id/tr217141371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása