Üdvözlet! :-)
2015. február 04. írta: KK Viki

Üdvözlet! :-)

Kedves Olvasónk!

 Szeretettel köszöntünk a Női Vonalak blog oldalon, örülünk, hogy „idetévedtél”, bár tudjuk, nincsenek véletlenek! Bíztatunk, merülj el az elsősorban nőket érintő, de remélhetőleg nem csak nőket érdeklő témákban és írásokban, és ha úgy érzed szólj hozzá, igazítsd vagy egészítsd ki őket!

open.jpg

 Gyere, csatlakozz biztonságot adó „női körünkhöz”, foglald el a helyed az információk áramlatában, élvezd az eléd táruló kilátásokat! Ez az a hely, ahol minden szóba kerülhet, ami az ember lányát érintheti és érdekelheti. Lesz itt minden, nálunk nincs határ!

 Egészség, szépség, gyermeknevelés, babavárás, pasik, hiszti, boldogság… Sütünk-főzünk, takarítunk és lelkizünk, vetkőzünk és öltözködünk, sportolunk, férjhez megyünk, elválunk, karriert építünk, járjuk a belső utakat vagy csak úgy lógunk és lazulunk...

 Hiszen ilyenek vagyunk mi, nők! Összetettek és sokoldalúak, kíváncsiak és pörgősek, elmélyülőek és együttérzőek. Nincs két egyforma napunk. Ma ez foglalkoztat holnap meg az. Szokták mondani, hogy a figyelem többfelé való megosztása a Nők kiváltsága ;)

 Így aztán a blog témái is változatosak lesznek. Úgy, ahogy nekünk, nőknek megfelel!

A bejegyzés trackback címe:

https://noivonalak.blog.hu/api/trackback/id/tr327141329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása